HAK

Old Boys Section

KRAFT HEIL

Helsingin Atleettiklubilla herätettiin henkiin vanha, 1900-luvun alussa perustettu jaosto; Old boys section. Kuten nimikin sanoo, on kyseessä varttuneempien, jo aktiivisimman kilpaurheiluiän ohittaneiden Atleettiklubilaisten yhteenliittymä, johon nimestä huolimatta ovat myös naiset tervetulleita. Jaoston jäseniltä edellytämme pitkäaikaista Atleettiklubin jäsenyyttä tai muuten omalla toiminnalla ja asenteella osoitettua Atleettiklubin henkeä, sekä vähintään 50 vuoden ikää.

Tulemme seuraamaan Suomalaista sekä kansainvälistä voimailu- ja kamppailu-urheilumaailmaa, järjestämme kisastudioita sekä mahdollisuuksien mukaan menemme myös paikanpäälle seuraamaan meitä kiinnostavia tapahtumia. Tulemme myös lahjoittamaan, kulloinkin valitsemiimme urheilutapahtumiin, kunniapalkintoja.

Erityisesti tulemme seuraamaan ja kannustamaan nuoria Ateleettiklubin urheilijoita, sekä harkinnan mukaan myös avustamaan heitä urheilu-uralla eteenpäin. Pyrimme toiminnassamme omavaraisuuteen ja tulemme mahdollisimman vähän rasittamaan Atleettiklubin taloutta. Meillä ei ole omaa budjettia, vaan jokainen maksaa kulloinkin vastaantulevat kulut omasta kukkarostaan, sekä osallistuu omalla pienellä osuudellaan kunniapalkintojen kustannuksiin.

Jaostolle perustetaan WhatsApp -ryhmä ja kommunikointi tapahtuu WhatsAppin välityksellä. 

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan jaoston toimintaan, lähetä puhelinnumerosi, nimesi, syntymäaikasi ja viesti ”haluan mukaan old boys section toimintaan” numeroon 0400 552111. Saat vastauksen muutaman päivän sisällä.

Helsingin Atleettiklubi / Old boys section
Auvo Niiniketo